NIEUW KANTOOR


De voorbije 30 jaar hadden wij onze kantoren in Staden, het dorp waar we geboren zijn. Onze voortdurende groei zorgde er echter voor dat we meer en meer met plaatsgebrek te kampen kregen. We hebben daarom beslist om gloednieuwe kantoren te bouwen in Roeselare. De vlotte bereikbaarheid (E403-afrit 6, vlakbij de afrit) en de ruime moderne mogelijkheden moeten ervoor zorgen dat we ons blijvend kunnen onderscheiden door onze service. We zullen u graag gastvrij begroeten in dit aangenaam kader om samen op zoek te gaan naar uw ultieme reis op maat! 

Verblijf in een Explora hotel in Chili

Gwendolien Depover


De Explora hotels zijn een gevestigde waarde in Chili en staan vooral bekend om hun exclusiviteit en de sterke aandacht voor een unieke reisbeleving. We laten u op een actieve en soms niet alledaagse manier kennis maken met de natuurpracht van de bestemming. Een persoonlijke aanpak is hier verzekerd. In Chili kan u bijvoorbeeld verblijven in het Explora hotel ‘Salto Chico’, betoverd door de unieke ligging in het magische landschap van Torres del Paine National Park. Vanuit het hotel mag u paardrijden of een actieve trekking ondernemen. Ook boottochten naar de Grey gletsjer zijn mogelijk. Werkelijk een unieke belevenis.

Ook zin om één van de Explora hotels te ontdekken? Dan werk ik graag een reisvoorstel op maat voor u uit.


tel. 051 708 173


 gwendolien@latintours.be

 

Piranhavissen op de Amazone

Gwendolien Depover


Ooit al eens geprobeerd om te vissen naar piranha’s? Het lijkt makkelijker dan u denkt! In Peru kan het aan boord van een skiff (motorboot) op een van de talrijke zijrivieren van de Amazone.

Staat een ontdekkingstocht van de Amazone ook nog op uw verlanglijstje? Dan geef ik u graag advies omtrent de verschillende mogelijkheden.


tel. 051 708 173


 gwendolien@latintours.be

 

Wandelen tussen de zeeleeuwen op de Galapagos

Gwendolien Depover


Hier zijn echt geen woorden voor! Genieten van een wandeling op de witte stranden van Isla Española op de Galapagos tussen een heuse zeeleeuwenkolonie. Een waar schouwspel om deze bijzondere dieren gade te slaan! En ongevaarlijk, al laat u de kleintjes best met rust als u niet wilt dat hun mama u achterna zit.

Bent u ook een dierenvriend en wenst u ook het dierenrijk op de Galapagos te ontdekken? Dan werk ik graag een combinatiereis uit naar Ecuador en de Galapagos eilanden.


tel. 051 708 173


 gwendolien@latintours.be

 
 
Gratis brochure
 
Offerte
 
Nieuwsbrief
 
facebook
 
Latin Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 173 - info@latintours.be