• Colombia
  • Colombia

Tijdens een rondreis doorheen Colombia vermijdt u uit veiligheidsoverwegingen beter bepaalde gebieden. Maar dit is geen reden om het land niet te bezoeken, want in het grootste deel van het land kunt u wel prima rondreizen. In het prachtige regenwoud bij Leticitia of de besneeuwde bergen van de Sierra Nevada kijkt u uw ogen uit! En in steden als Bogotá en Medellin vindt u een schat aan interessant cultureel Spaans en Colombiaans erfgoed. Vanuit Bogota is het Laguna de Guatavita goed te bereiken, het heilige meer van de Muisca Indianen. Ook vanuit Bogota is het bezoek aan de zoutkathedraal van Zipaquira een unieke ervaring.

 

De ruïnes van La Ciudad Perdida, of de koloniale stad Cartagena alsook de eilanden San Andres en Providencia zijn echte toeristische trekpleisters.

 

Het Tayrona National Park is met de baaien, witte stranden en koraalriffen een bezoek meer dan waard. Colombia heeft ook heerlijke stranden waar u lekker tot rust kan komen en een leuke babbel mag slaan met de uiterst vriendelijke bevolking.

 
 
Gratis brochure
 
Offerte
 
Nieuwsbrief
 
facebook
 
Latin Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 173 - info@latintours.be