• bedrijfsfilm
  • team
Reisadvies

We werken alle reizen op maat uit.
Daarbij houden we rekening met:

 

  • uw reistijd & het klimaat in de diverse bestemmingen
  • de samenstelling van het reisgezelschap
  • uw interesses en passies
  • uw vooropgesteld budget

 

Om precies tot die reis te komen die het beste bij u past, is een persoonlijk gesprek aan te raden. Om voldoende tijd voor u te kunnen vrijmaken, vragen wij om vooraf een afspraak te maken op kantoor om uw reisplannen uitvoerig te bespreken. Zo kunnen wij uitvissen of u al of niet op zoek bent naar actie, avontuur, rust, natuur, cultuur, … en welke ervaringen u precies zullen aanspreken. Hoe meer wij over u te weten komen, hoe beter wij ons reisvoorstel kunnen aanpassen aan uw wensen en behoeftes. Geen twee reisvoorstellen zijn hetzelfde, want ook geen twee mensen zijn dezelfde!

Op basis van ons gesprek werken wij een eerste reisvoorstel uit. Dit voorstel is volledig vrijblijvend en kan ook verder aangepast worden op basis van uw wensen en afhankelijk van uw budget. Net zolang tot we tot het gewenste resultaat komen.

 

Voor het uitvoeren van uw reis werken wij met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en diverse zeer betrouwbare partners. Door de jaren heen hebben wij met al onze lokale partners een sterke band opgebouwd en kunnen voor het volle pond rekenen op hun professionalisme. Zo bent u ook ter plaatse verzekerd van een goede invulling van uw reis en heeft u steeds een lokaal contact mocht u vragen hebben omtrent het verloop van uw tour. Uiteraard kan u ook steeds bij ons terecht!

 

Ook na de reis horen wij graag uw ervaringen. Deze informatie zorgt er immers voor dat wij onze dienstverlening nog kunnen verbeteren in de toekomst!

 
 
Gratis brochure
 
Offerte
 
Nieuwsbrief
 
facebook
 
Latin Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 173 - info@latintours.be